Blikkenslager i Tromsø

Som blikkenslager sørger vi for god vindavvisning og ventilasjon av din bolig. Vi kan lage og montere beslag og detaljer til fasade, tak og ventilasjonsanlegg. I vårt arbeid utfører vi tradisjonelt blikkenslagerarbeid i form av produksjon og montering av tak, taksikring, beslag, pipebeslag, luftehatter, fasadeløsninger, reparasjoner og så videre.


Vi monterer taksikringer

Vi hjelper deg som har, eller ønsker å unngå tette boliger med dårlig ventilasjon. Våre montører sørger for god og balansert luftsirkulasjon, med kvalitetssikker montering av både ventilasjons- og avtrekksanlegg.

Gode arbeidsforhold i næringslokaler

Skal du bygge, ombygge eller pusse opp kontor og næringslokaler? Vi har oversikt over hvilke krav som stilles til god ventilasjon, dette sikrer tilrettelegging av et produktivt og sunt arbeidsmiljø for deg og dine medarbeidere.

Service og vedlikehold

Har du allerede et montert ventilasjonssystem kan det etter hvert være gunstig med sjekk på ventilasjonsanlegget. Våre medarbeidere sjekker anlegget for balansert ventilasjon og avtrekksventilasjon. Skulle det være behov for ekstra deler har vi produksjon av ventilasjonsdeler som et eget spesialfelt hos oss.

Hør gjerne med oss hvis du har spørsmål eller ønsker å bestille befaring av våre blikkenslagertjenester.