Ventilasjon i Tromsø

Et godt inneklima bør sørge for å tilføre ren og frisk luft, mens det samtidig fjerner fukt, svevestøv, heksesot og forurenset inneluft av dyr, mennesker og annet. God ventilasjon er derfor en investering i god helse, men er også på sikt økonomisk lønnsomt.

Blikkenslager Tom Dreyer AS har høy kompetanse på ventilasjonsløsninger, og har erfaring fra prosjektering og montering av ulike ventilasjonsanlegg.

Få et bedre inneklima med god boligventilasjon

Vi hjelper deg som har, eller ønsker å unngå tette boliger med dårlig ventilasjon. Våre montører sørger for god og balansert luftsirkulasjon, med kvalitetssikker montering av både ventilasjons- og avtrekksanlegg.

Gode arbeidsforhold i næringslokaler

Skal du bygge, ombygge eller pusse opp kontor og næringslokaler? Vi har oversikt over hvilke krav som stilles til god ventilasjon, dette sikrer tilrettelegging av et produktivt og sunt arbeidsmiljø for deg og dine medarbeidere.

Service og vedlikehold

Har du allerede et montert ventilasjonssystem kan det etter hvert være gunstig med sjekk på ventilasjonsanlegget. Våre medarbeidere sjekker anlegget for balansert ventilasjon og avtrekksventilasjon. Skulle det være behov for ekstra deler har vi produksjon av ventilasjonsdeler som et eget spesialfelt hos oss.

Hør gjerne med oss dersom du har spørsmål eller vurderer varmepumpe, sentralstøvsuger med mer.