Takomlegging og taktekking i Tromsø

Skal du sette opp et nybygg, rehabilitere eller ønsker småjusteringer av taket? Eller har du kanskje en særdeles gammel eller verneverdig bebyggelse? Blikkenslager Tom Dreyer AS har kompetansen på plass og sørger for god metodikk og montering, uansett byggets utgangspunkt og andre spesielle hensyn.

Legging og montering av nytt tak

Våre medarbeidere bistår deg som har behov for å legge nytt tak i Tromsø. Velger du oss vil våre montører ta ansvar for hele prosessen, fra å ta av den gamle taksteinen til å påmontere nytt tak, i takstein, skifer, papp eller shingel. Det kan være en fordel å leie en container for den gjeldende arbeidsperioden slik at vi kun kaster steinen her. På den måten du slipper å belaste lommeboka i forbindelse med blandet avfall.

Taksikring, takrenner og nedløp

I tillegg monterer våre blikkenslagere taksikring, stigetrinn, feieplatå og snøfangere som naturligvis hører til boligen. Dermed sørger våre montører for at taket blir sikret slik at det ikke skal falle noe ned, av verken mennesker eller materiell. Samtidig monterer vi takrenner og nedløp for god transport av vannet.

Ønsker du en god pris på taktekking? Vi kommer gjerne på befaring, og besvarer det gjerne dersom du har spørsmål.