Blikkenslager i Tromsø

Som blikkenslager sørger vi for god vindavvisning og ventilasjon av din bolig. Vi kan lage og montere beslag og detaljer til fasade, tak og ventilasjonsanlegg. I vårt arbeid utfører vi tradisjonelt blikkenslagerarbeid i form av produksjon og montering av tak, taksikring, beslag, pipebeslag, luftehatter, fasadeløsninger, reparasjoner og så videre.


Vi monterer taksikringer

Skal du sette opp nybygg eller oppgradere et eldre bygg? Vi sørger for god sikring av taket, slik at det som kan bevege seg holder seg på plass. Taksikring har siden forskriften, i 1989, blitt en rask og enkel prosess, hvor solide innfestinger monteres på taket. Vi kjenner regelverket, og sørger for korrekt oppmontering av utstyret for en tryggere hverdag.


Beskytt pipen din med pipebeslag

Den viktigste oppgaven for pipebeslaget er å beskytte pipen mot konstant påvirkning av vind og vær i løpet av en lang periode. På den måten slipper du å bekymre deg over at det trekker vann inn i pipen og forkorter dens levetid. Uansett pipestørrelse kan vi produsere et pipebeslag som passer etter dine spesifikasjoner og mål. Dersom du har ventilert eller utventilert pipe bør dette opplyses om på forhånd, slik at vi kan lage et pipebeslag hvor det ikke oppstår kondens.


Reparasjoner av tak og fasade

Har du et eldre hus med vedlikeholdsbehov bistår vi deg gjerne med viktig oppgradering av taket, fasaden eller arbeid tilknyttet pipe.


Hør gjerne med oss hvis du har spørsmål eller ønsker å bestille befaring av våre blikkenslagertjenester.


Tips en venn